logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

De draaglussen aan de zijkant van de tijk kunnen gebruikt worden om de matras eenvoudig te hanteren en verplaatsen. 

PUR-kern met zijkanten van steviger schuim. De randen van de matras zijn versterkt met steviger PUR-schuim, dat de stabiliteit en veiligheid van de liggende patiënt verhoogt en ondersteuning biedt bij het zitten op de rand van het bed.

De bovenste laag is verdeeld in zeven zones, iedere met een specifieke vorm. Het visco-elastische schuim zorgt ervoor dat de matras zich volledig aanpast aan het lichaam van de patiënt. 

Technische kenmerken

Lengte

200 cm

Breedte

86 cmof 90 cm

Dikte

14 cm

Matrasgewicht

16,5 kg

Kern

De kern bestaat uit drie lagen van PUR- en VISCO-schuim

Niet brandbaar (CRIB 5)

Dichtheid

46, 50 en 85 kg/m3

Tijk

Gelaste samengestelde tijk (PU + PVC), verborgen rits

Draaglussen

Niet brandbaar (CRIB 7)

Gewichtslimiet patiënt

230 kg

Bij juiste positionering van de patiënt, is de matras geschikt voor patiënten met een decubitusrisico tot en met de vierde graad.
 
Het totale matrasgewicht is 16,5 kg.
 

Deze matras is geschikt voor patiënten met een maximaal gewicht van 200 kg. Boven dit gewicht zijn de antidecubituseigenschappen van de matras minder effectief en kan de matras vervormen.

 
De CliniCare 20-matras is standaard beschikbaar in de maten 200x86x14 cm en 200x90x14 cm. Speciale aanvragen voor andere afmetingen kunnen per individueel geval worden besproken.
 
De tijk is gemaakt van flexibel dampdoorlatend materiaal met een verborgen rits.
 
De matraskern bestaat uit een dubbele laag schuim. De onderste laag is van polyurethaan en de bovenste laag is thermo-elastisch. De zijkanten van de matras zijn gemaakt van steviger polyurethaanschuim.
 

Terug

Downloads

Contactformulier