logo

Uw voordelen in een oogopslag (sommige functies zijn optioneel)

De bovenhoes is van een hoge kwaliteit 2-weg stretch dampdoorlatend Dartex materiaal. Dit materiaal laat de huid ademen en verwijdert waterdamp van het huidoppervlak, waardoor huidmaceratie wordt voorkomen.

Air2Care biedt een keuzemogelijkheden voor het type matras - overlay, lucht + schuim onderlaag matrasvervanging, lucht + lucht onderlaag matrasvervanging en zitkussen. Deze veelzijdigheid maakt dat de verzorging de beste keuze voor de patiënt kan maken.

De Systeem Controle Units zijn eenvoudig en intuïtief te gebruiken, de Air2Care 10 is een eenvoudige analoge unit terwijl de Air2Care 20 een digitale microprocessor gestuurde unit is met de toegevoegde functionaliteit van constant lage druk. Beide SCU’s zijn gemakkelijk aan bed te haken, hebben een ergonomisch ontworpen 'scoop' handgreep en gebruiken anti-vibratie pads om ruis te verwijderen.

De matras blijft voor maximaal 12 uur opgeblazen door deze in de transportstand te zetten. Hierdoor kan de SCU met de patiënt mee verhuizen naar stoel/zitkussen. De matras blijft opgeblazen en is klaar voor de terugkeer van de patiënt waarna deze opnieuw aan de SCU is te bevestigen.

Verstrekking van een zitkussen zorgt voor bescherming van de patiënt gedurende 24 uur; in bed of in een stoel.

Het luchtmatras, bestaande uit een enkele laag, wisselt tussen 2 cellen in een cyclus van 12-minuten. Statische cellen aan hoofdeind en onder het midden onder de rug van de patiënt geven extra comfort en tegelijkertijd een optimale bescherming tegen decubitus.

Luchtcellen in de kwetsbare hiel sectie zijn 25% kleiner dan de standaard afwisselende luchtcellen en geven extra bescherming aan dit zeer kwetsbare gebied.

Technische kenmerken

Matrasvervangend:       200 × 86 × 17 cm
Matras Overlay:           200 × 86 × 9.3 cm
Dynamisch kussen:           45 × 50 × 12.5 cm
Systeem Controle Unit:       12 × 26 × 21.5 cm

  • Ontworpen voor gebruik bij laag of medium risico patiënten.
  • Totale gewicht van de matras is 12.5 kg.

Deze matras kan worden gebruikt voor patiënten met een gewicht tot 180 kg (Overlay-systeem), 200 - 210 kg (vervangend systeem). Alsdit gewicht wordt overschreden, kan de preventie en therapie functies worden beïnvloed.

Volledige 2-weg stretch, waterdicht, dampdoorlatende hoes met 360 graden ritssluiting met flappen.

Terug

Keurmerken en awards

ISO 9001

Downloads

Contactformulier