logo

Nieuws en persberichten

  

22/11/2015

wissner-bosserhoff Nederland helpt de Nederlandse gezondheidszorg moderniseren

wissner-bosserhoff Nederland, een dochteronderneming van LINET Group, sluit de eerste helft van het fiscale jaar af aan de top van de Nederlandse ziekenhuisbedden markt.

30/10/2015

Met de CEO's van LINET Group SE tijdens ons 10-jarig jubileum van WIBO NL

wissner-bosserhoff Nederland BV een dochteronderneming van LINET Group SE vierde hun 10-jarig bestaan. wissner-bosserhoff Nederland kijkt terug op 10 jaar van groot succes in beide segmenten, ziekenhuis en verpleeginstellingen.

20/10/2015

Nieuwighedenoffensief van wissner-bosserhoff op de MEDICA-beurs in Düsseldorf

De onderneming uit Wickede presenteert op de beurs niet alleen productnieuwigheden, maar ook nieuwe concepten ter verbetering van de dagelijkse praktijk in ziekenhuizen.

15/06/2015

sentida 7-i strijkt opnieuw designprijzen op

Met de gerenommeerde red-dot award en de onderscheiding als beste product in zijn categorie bij de Plus X-Award heeft het intelligente verpleegbed dit jaar al vijf onderscheidingen behaald.

26/03/2015

Nieuw ontsmettingscentrum in Frankrijk geopend

In Frankrijk werd onlangs een nieuw ontsmettingscentrum geopend. Ca. 60% van de dagelijkse maximale capaciteit van de installatie (in totaal 230 eenheden) wordt al gedekt door een contract met de APHP (conglomeraat van 50 universitaire ziekenhuizen in Parijs).

19/03/2015

Air2Care – de nieuwe anti-decubitusmatras

De Air2Care producten zijn in eerste instantie bedoeld voor patiënten en mensen die zorg nodig hebben. Een actieve matras zoals de Air2Care ontleent zijn therapeutische effect aan een luchtlaag met wisseldruk.