logo

20/10/2015

Ook dit jaar presenteert wissner-bosserhoff samen met haar partner LINET haar producten op de MEDICA-beurs in Düsseldorf. Op de 250 m² grote stand in hal 14 kunnen bezoekers rekenen op talrijke nieuwigheden, evenals op verdergaande concepten en innovatieve oplossingen voor de dagelijkse praktijk in ziekenhuizen.

'Dit jaar zullen voornamelijk de thema's veiligheid en hygiëne worden behandeld op de MEDICA-beurs,' aldus Uwe Deckert, hoofd Marketing en Productmanagement, voorafgaand aan het beursevenement: 'met het nieuwe 'image3-w'-bed presenteren we onze bezoekers een bed dat speciaal is ontwikkeld voor een efficiënt gebruik in wasstraten en dat zo beantwoordt aan de toenemende hygiënevereisten in de dagelijkse praktijk van ziekenhuizen. Verder introduceren we intelligente assistentiesystemen, zoals de bedmonitor en de Vital-monitor, waarmee via draadloze interfaces relevante gegevens over de patiënt naar de meest verscheiden uitvoerapparaten kunnen worden overgedragen en die zo een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de veiligheid van de patiënt.'

Natuurlijk mogen de beproefde bestseller 'image 3', het universele verpleegbed met zijn lage positioneringsmogelijkheid, en het intensive care-bed 'multicare' niet ontbreken op de beursstand.
Het intensive care-bed wordt hierbij voor het eerst met een permanente en betrouwbare antibacteriële coating gepresenteerd, die de groei van bacteriën aanzienlijk reduceert en zo helpt om ongewenste infecties te voorkomen.
Bovendien wordt met 'tom 2' een state-of-the-art kinderbed gepresenteerd, dat niet alleen volledig elektrisch verstelbaar is, maar zich ook onderscheidt door een bijzonder kindvriendelijk ontwerp.

Naast de productnieuwigheden zullen er op de beursstand ook vele interessante acties zijn. Zo zal op maandag 16 november Johanna Quaas, met bijna 90 jaar de oudste actieve turnster ter wereld, de toeschouwers entertainen met haar indrukwekkende show aan de brug met gelijke leggers. Bovendien presenteert ze verschillende fitnessoefeningen en geeft ze fitnesstips om weer actief te worden en mobiel te blijven.
Op het 'Safety-Parcours' kunnen de bezoekers over de hele beursstand heen spelenderwijs de voordelen van de ziekenhuisbedden van wissner-bosserhoff verkennen en bij een dagelijkse quiz kan men waardevolle prijzen in de wacht slepen.

De MEDICA-beurs is de meest vooraanstaande beurs van de medische sector. Meer dan 4800 exposanten uit meer dan 110 landen presenteren gedurende 4 dagen hun nieuwigheden, onder andere in de domeinen elektrogeneeskunde, laboratoriumtechniek en fysiotherapie.

 

wissner bosserhoff op de MEDICA-beurs 2015:
16 – 19 november
hal 14, stand F05

 

Terug naar lijst