logo

15/06/2015

Met de gerenommeerde red-dot award en de onderscheiding als beste product in zijn categorie bij de Plus X-Award heeft het intelligente verpleegbed dit jaar al vijf onderscheidingen behaald.

 

Nadat het nieuwe verpleegbed sentida 7-i in februari al werd bekroond met de gerenommeerde iF-award en in april in twee categorieën met de Universal-Design Prijs, kan de onderneming wissner-bosserhoff uit Wickede nu bogen op nog twee onderscheidingen. Zo ontving men de afgelopen maand zowel de red-dot award 2015 als de onderscheiding 'Beste Product 2015/16' bij de PlusX Award.

 

"Met sentida 7-i legt wissner-bosserhoff nieuwe maatstaven aan als het gaat om elektronische en sensorische intelligentie, zoals men die tot nu toe enkel kent van ziekenhuisbedden.

Daarbij behoudt het verpleegbed steeds het huiselijke designkarakter dat zo kenmerkend is voor al onze producten. Het verheugt ons dat deze eigenschappen bij onze klanten net zo goed aankomen als bij designexperts. De talrijke onderscheidingen van dit jaar vormen hiervan voor ons de bevestiging", aldus Uwe Deckert, hoofd Marketing en Productmanagement over de triomftocht van het product.

De red-dot award voor producten bestaat al sinds 1954 en is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk. Een jury bestaande uit talrijke internationaal erkende designexperts verleent deze prijs uitsluitend aan producten die een uitstekende designkwaliteit hebben. Dit jaar werden van 4.928 aanmeldingen uit 56 landen slechts 1.240 producten onderscheiden.

 

De Plus X Award – innovatieprijs op het vlak van technologie, sport en lifestyle – bestaat in 2015 voor het twaalfde jaar en onderscheidt producenten voor de kwaliteitsvoorsprong van hun producten. Naast het keurmerk Plus X Award is er nog de bijzondere onderscheiding 'Beste Product 2015/2016'. Deze titel krijgt een product wanneer het meer keurmerken kon vergaren dan de overige producten in dezelfde productcategorie.

Terug naar lijst