logo

Quality & Environment
   

Onze productie is klimaatneutraal!

Duurzaamheid en klimaatbescherming - voor wissner-bosserhoff zijn dat niet zomaar begrippen, maar waarden waar wij naar leven.

Daarom hebben wij Fokus Zukunft GmbH & Co. KG de opdracht gegeven de omvang van de broeikasgasemissies van onze onderneming te bepalen en deze door de aankoop van klimaatbeschermingscertificaten voor de jaren 2022 en 2023* volledig te compenseren. Op deze manier ondersteunen wij grote projecten zoals de bouw van een waterkrachtcentrale in Brazilië.We vertrouwen ook op een intern milieubeheersysteem dat gecertificeerd is volgens DIN EN ISO 14001:2015.

Een constante stroomvoorziening voor de verpleegbedden is uiterst belangrijk in de dagelijkse zorg. Met een laag stand-by-verbruik van slechts 0,5 W zorgt de motor die in ons complete assortiment sentida-zorgbedden wordt gebruikt voor zuinigheid en energie-efficiëntie.

Onze verpleegbedden hebben een recycleerbaarheidspercentage van 98%**.

 

* De klimaatimpact van ons bedrijf werd voor ons bepaald door Fokus Zukunft GmbH & Co. KG de klimaatimpact van ons bedrijf voor ons bepaald. De opname heeft betrekking op Scopes 1 & 2".

 

** sentida productgamma