logo

 

De wereldwijde verspreiding van het coronavirus stelt de hele wereld voor bijzondere uitdagingen en het thema "gezondheid en zorg" wordt voor ons allen een centraal thema.

In deze tijd is het belangrijkste doel voor ons bij wissner-bosserhoff het continueren van onze bedrijfsvoering en het vervullen van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door het beschikbaar stellen van ziekenhuis- en verpleegbedden. Wij zien een aanzienlijke toename van de vraag naar onze producten voor verpleeg- en ziekenhuizen wereldwijd. Tegelijkertijd is het echter onze zorgplicht om onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

Wij nemen alle maatregelen om het aanbod van producten en diensten aan onze klanten wereldwijd ook in deze uitdagende situatie op peil te houden en op korte termijn te kunnen voldoen aan ad-hoc aanvragen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat in deze bijzondere situatie onze processen gedeeltelijk moeten worden aangepast om onze medewerkers te beschermen. Zo werken veel medewerkers thuis en is onze productie overgeschakeld op ploegendienst.  Het is daarom mogelijk dat er langere reactietijden op uw vragen ontstaan.


We willen ook van de gelegenheid gebruik maken om alle mensen te bedanken die in de verpleging, supermarkten, apotheken of andere instellingen werken die zorgen voor de sociale dienstverlening in deze uitdagende tijden.

Blijf gezond!