logo

29/11/2018

In totaal zijn 32 high-tech Sentida 5-zorgbedden en 90 Vitalia 2-nachttafels in Sint-Job geleverd. Parallel daaraan werd WZC de Faluintjes (Baardegem) voorzien van 32 bedden met nachttafels. “Het project in Aalst was vooral uitzonderlijk, omdat we simultaan twee woonzorgcentra van één klant moesten bedienen, elk met hun eigen specifieke kenmerken,” geeft projectleider Philip Bossuyt aan.

Deze lage verpleegbedden zijn gebaseerd op de innovatieve 3-traps-strategie met een hoogteverstelbaarheid van 27 cm voor een veilige slaappositie, 41 cm (stoelhoogte) om comfortabel op te kunnen staan en 80 cm als ideale hoogte voor ergonomisch verplegen. Het SafeFree©-bedhekkenconcept in vier hoogtestanden zorgt voor de veiligheid van de bewoner, terwijl de design handbediening zeer gebruiksvriendelijk is.


  

Jarenlange ervaring maakt het WIBO mogelijk om innovatieve oplossingen te ontwikkelen, maar ook om zorginstellingen met trainingen en andere kennis bij te staan om hun faciliteiten aan te passen op de hedendaagse hoge eisen. “Onze producten worden daarom in heel wat projecten gebruikt. Zo heeft onder andere woonzorgcentrum Maria te Ruste in Zwevezele ook gekozen voor de Sentida 5 in combinatie met Vivo 2-nachttafels,” stelt Philip Bossuyt. Dank voor de fijne samenwerking en aan ons team van senioren die dit mogelijk hebben gemaakt.


Terug naar lijst