logo

11/05/2022

In december vorig jaar werd de digitale zorgassistent SafeSense® 3 bekroond met de PlusX Award in maar liefst vier van de zeven categorieën - High Quality, Ease of Use, Functionality en Ergonomics). Nu heeft de PlusX-jury de kers op de taart gezet door het zorgassistentiesysteem het felbegeerde keurmerk "Beste product van 2022" toe te kennen.

Voor het bedrijf uit Wickede, dat zich ten doel heeft gesteld de zorg effectiever te maken en zorgverleners te ontlasten, is de prijs het bewijs dat het met zijn digitale concept op de goede weg is.

Grootste innovatieprijs ter wereld

De Plus X Award is 's werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. De prijs bekroont merken voor de kwaliteit en innovatiekracht van hun producten. Een deskundige jury, bestaande uit diverse vertegenwoordigers uit verschillende bedrijfstakken, kent de keurmerken van de innovatieprijs toe: Innovatie, Ontwerp, Hoge Kwaliteit, Gebruiksgemak, Functionaliteit, Ergonomie en Ecologie.

Nieuwe digitale zorgassistent

SafeSense® 3 is de nieuwe digitale zorgassistent van wissner-bosserhoff. Hij bestaat uit een volledig elektronica-vrij sensorkussen, dat onder de matras van het bed geplaatst wordt en de kleinste drukveranderingen in real time registreert.

De zorgcrisis is al een realiteit in veel samenlevingen over de hele wereld. Het aantal mensen dat zorg nodig heeft neemt snel toe, terwijl er tegelijkertijd een tekort is aan zorgverleners om deze ontwikkeling in goede banen te leiden. SafeSense® 3 is een zorgassistent met waardevolle functionaliteiten en wordt aanbevolen als een toekomstbestendig digitaliseringsplatform dankzij de open architectuur.

Terug naar lijst