logo

30/05/2023

Singapore, 25 mei 2023 - Op de vakbeurs Ageing Asia in Singapore werden voor de 11e keer de Eldercare Innovations Awards uitgereikt. wissner-bosserhoff deed mee met het zorgbed sentida sc in combinatie met de digitale zorgassistent SafeSense® 3 en ontving de prijs in de categorie "Best Smart Care Technology Product". Volgens de organisator bekroont deze categorie producten die een innovatie in zorgtechnologie zijn en die onafhankelijkheid, gezondheidsbewaking en operationele efficiëntie mogelijk maken.

In totaal was wissner-bosserhoff zelfs genomineerd in 4 categorieën van de award, die bekend staat in de regio Azië-Pacific en ook wel de "Oscars van de ouderenzorg" wordt genoemd.

"We zijn dolblij dat we dit jaar de prijs voor het beste Smart Care Technology-product hebben gewonnen op Ageing Asia. De lange nacht was het waard, want we streden in totaal in 4 categorieën. Het was een lange maar succesvolle dag voor ons en we feliciteren alle genomineerde finalisten!" zei Melvin Kong, Area Sales Manager van wissner-bosserhoff na de prijsuitreiking.

Smart Care products from wissner-bosserhoff receive Eldercare Innovations Award 2023

De vakbeurs Ageing Asia werd op 24 en 25 mei voor de 14e keer gehouden in het bekende Marina Bay Sands Hotel in Singapore, dit jaar onder het motto "Celebrating Life and Longevity". Tijdens de twee beursdagen konden bezoekers meer dan 100 lezingen bijwonen en meer dan 100 exposanten op hun stands bezoeken. Ook wissner-bosserhoff was met een stand vertegenwoordigd en presenteerde daar natuurlijk de genomineerde producten sentida sc en SafeSense® 3 evenals - en voor het eerst wereldwijd - het nieuwe verpleegbed movita sc.

Terug naar lijst